Ei kaikille satu näin upeata paikkaa ja hienoa päivää pentutreffeille kuin tänään Titta ja Lulu ja Jipi saivat kokea. Aira Samulinin pihamailla oli DDT-yhdistyksen mätsäri emmekä ollenkaan kadu, että valitsimme tämän, vaikka toinen houkutus VIP-kutsu oli Riihimäelle DTT Kür Championin kouluratsastuksen huipputapahtumaan. Valita pitää ja nyt se tehtiin koirien eduksi just oikein. Jipi oli Titalla yökylässä ja sitten he tulivat hakemaan Lulun treffeille.

(dandie dinmont terrierit --dressage team travers  selittää kirjainyhdistelmiä))

Nähtiin paljon rotuja ja saatiin uusia ystäviä, mutta ennenkaikkea  tytöt saivat esittää tanssilegenda Airalle kunnioittaen mangustikuvion kiitokseksi työstä elämänilon ja terveyden hyväksi. Joojoo, tiedämme, että Airan sydänystäväeläin on ollut kissa, mutta Hyrsyllä oli paljon koiramaisia piirteitä ison talon vahtina.1623765.jpgIloinen yllätys oli tänään se, että rotusisko Nipsu oli tullut myös mätsäriin ja varsinkin Jipiä kiinnosti jakaa namia hännällisen tyttöystävän kanssa. Poikien hommia tuo seurustelu, Lulu tsekkaili bouvierin liikuntaa ja Titta tähyili jo luvattua tanssiesitystä. Nipsu on nuorempi ja pikkuisen ujo aluksi varttuneempien seurassa, Nipsun kennelnimi on Peregrin ja muistamme kyllä miten sen siskoa pikkuMiaa haviteltiin lähipiiriin.1623773.jpgKehästä saatiin joukolla sopivasti sinistä ja punaista ja palkintoina sijoituksista uudenlaista evästä Profilum -nutrition for life -  adult mini breeds...Titta kun sai punaisen niinkuin väriin kuuluu,Titan tytöille sattui vielä semmoinen  tuuri, että he pääsivät tutustumaan chihu-mamma Nelliin ja ottotyttö Lempiin. Inka sai taluttaa Lempiä BIS-kehässä ja Tuuli sai suuren säkin voittaneen Nellin sylikoirakseen. Nellin omistaja oli sitä mieltä, että säkki kestäisi heillä seitsemän vuotta, joten saimme komean tuliaisen kotijoukoille.1623895.jpg

Jipin päivän kohokohta oli varmaan se, että Titan perheen isä esittikin Jipin ruohikolla ja poikakoira esiintyi yllättävän hienosti vieraassa ohjauksessa.  Tekee hyvää mammanpojalle olla kotoa  ja isä-Rollen silmän näkyvistä poissa.1623840.jpgVaikka Jipi on isopoika kooltaan, on se juuri niin keskenkasvuinen kuin alle juniori-ikäiset pennut ovat. Siskojen ja Linervan perheen kanssa Jipi oli kuin kotonaan ja vaikkei riehuleikkejä päästy suorittamaan Hyrsylässä, pientä vehtaamista ei kokonaan tarvinnut välttää. Kunnon aamulenkit ja kuuma päivä raukaisivat kaikkia osallistujia, koiria ja ihmisiä. Titta ja Lulu piipahtivat vilpolassa ja iso sateenvarjo toimi hyvin ruohikon viilentäjänä.1623866.jpgKaikki mukana tuotu vesi käytettiin, juotiin ja siveltiin turkille. Namia ei kulutettu liikaa, vain yksi kiva  palkintopussi avattiin, jossa oli vähän kookkaammat herkut. Tämä mätsäri oli parhaasta päästä, ohjelmaan kuului vielä koiratanssinäytös ja sitten halukkaat saivat kokeilla muutamaa liikettä suloisen mestarivillakoiran opastamana. Lulu käytti tilaisuutta mennen hulavanteeseen keekoilemaan niinkuin kotona.1623888.jpgTaiteilija itse on vähän vaivautuneen näköinen kun tuommoinen amatsoni tulee hänen punaiseen yksityisympyräänsä temppuilemaan. Titta oli tosissaan kiinnostunut opista ja näytti kiertämistä ja pyörähdystä, nyt pitäisi vaan löytää tanssikurssi pikapika. 1623899.jpgHurjan kiva koko retki ja eikös vaan Lulun pitänyt vielä iskeä silmänsä Hilja-ystävää vähän nuorempaan Aatos-herraan, joka leikki talutusta ennenkuin lähdettiin kotiin.1623907.jpg Kyseessä olikin etsintäpartio. Lulu on varma, että löydetty esine on koiranmakkara ja se aukeaa toisesta päästä. Eikä ole väärässä ollenkaan, löytö kuuluu Titan palkintokassin sisältöön, otetaan mukaan.