Oikuinkihanaa kun viileni- täyskesä kukkii koiratarhassakin. Siellä on kuin reservaatissa  kaikki ne niittykukat jotka kesään kuuluu, neljänlaiset apilat, kahdenlaiset virnat, päivänkakkara, lemmikki, sauniot, matarat, punainenkin siankärsämö ja monimuu tuttu. Yritän saada siirrettyä tai kylvettyä taloneduspellolle kelloja ja kulleroita, se on siihen ihan hyvä. Paksalon taivaallisia niittyjä kelloperheineen tulee kyllä ikävä ja kyllä se isokierto pitäis hakea sieltä naapurin omppupuitten alta tänne, sen kukat on taideteoksia. Kasvinhakuretki Paksaloon laitettu allakkaan. Vaikka täälläkin näkee neliömetrillä 20 erilaista luonnonkasvia, ne aarteet joista tykkää, pitää haalia pihaan.1246615708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  Ja kumminkin jokainen  kukka ansaitsee tulla ihailluksi ihan yksin. Tämä yksinäinen harakankello ei odota seurakseen kissan, kurjen, varsan tai ukonkelloa, mutta ei pane pahakseen jos ne jostain siunaantuu naapuriksi. Keväällä napsin pois vain voikukat, osan juurineen Linkkerin namiksi, sillä voikukka muuten valloittaa koko pihan .  Nyt on tasapaino hyvä, voikukkia on sallittu määrä, siellä täällä silloin tällöin kukkii vielä pikkuaurinkoinen, kun keväällä ei annettu.

Odotellaan jännityksellä Vantun ja Jullen pesueen maailmaantuloa ja Jullea kosii jo toinenkin vaimo. Luonnollinen taito astua onkin peräkamarin pojan valtti! Toinen lisääntymiseen liittyvä uutinen on Lulun juoksun alku ja autojunalippu Ouluun on jo tilattu. ON sitä matkustettu Hollantiin viemään Bonzon siemeniä ja matkustettu Saksaan Jännän knassa hakemaan niitä Hollanninjalostuksen hedelmiä. Nyt  mennään eri suuntaan Jööttilandiaan tapaamaan arvosulhasta. Hankkeen yllä leijuu ainutkertaisuus ja jos häämatka onnistuu, Lulu matkustaa ajoissa Englantiin pentujaan synnyttämään. Hovikelpoisten lasten vuoksi täytyy nähdä vähän vaivaa. Sisko Lili tulee mukaan ja esittelee loman ohella Vilhon kanssa kuuloavustajan töitään etäsukulaisille. Lili ja kotiväki toivottavat kaikille tutuille bloginkurkkaajille yhtä jännittävää heinäkuuta ja loppukesää.1246617000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa ristiin rastiin tulevia äitejä ja isiä ja tätejä ja setiä mutta vain yksi isoäiti! Peukkuja saa pitää kaikille suunnitelmille ja olemassaoleville hankkeille! Kiitos!