Onpa koettu vähässä ajassa paljon lapsellista hauskaa. Pikkuystävämme  Hiljan muskarin kevätjuhla oli hieno laulu- ja leikkiretki, kuvia ei tungoksessa voitu ottaakaan, semmoinen  menestysilta se oli. Piippolan vaaria laulettiin kaikki yhdessä, samoin Oli kesäkesäkesä, oli pesäpesäpesä. Riemua paljon ja kymmenittäin lapsia alle 4v, eikä kukaan itkenyt, vaikka mukana oli ihan pikkuvauvojakin.

Omien lasten tulokuva hoitolasta saa olla esimerkkinä kirkassilmistä ja ilosta.1493085.jpgTytöt on ihan varmoja, etteivät Lontoon koirat mitään mangustia esittäneetkään, sitä heti tarjotaan kotiinpaluun kunniaksi. Leluja katseltiin ja mietittiin kuka saa minkä. Merliinin matkalta aikoinaan tullut Finnair-nalle sai kavereita, kun on ahkerasti ollut Jännän mantraleluna, useasti jo pesukoneessa käynyt, kun on jotenkin salakuljetettu pihalle ilman lupaa.

Britis Airwaysin Wilbur, Heathrown uuden myöhästyksiä aiheuttavan 5-hallin työmies tuli Lilin isännälle Vilholle, mutta kyllä Lili puolensa pitää ja saa sitä vähän pöllyttää. Luppakorva Fudgella on oma tarina, samoin lampaalla.1493113.jpgLammas löytyi lemmikkivarustekaupasta  ja se oli ainoa lelu, jolla oli vähän tummempi ääni. Kun kaikkia kokeeksi vinguttelin, asiakas Darling kuunteli huolestuneena ja hyväksyi sitten valintani. Hänelle ostettin viikon satsi pehmeätä ruokaa annospusseissa. He deserves it, vastasi emäntä kun kuiskuttelin koiralle You sure are a pampered pooch. Hemmottelusta ei kannnata tehdä numeroa, kaikki koirathan sen ansaitsevat.1493137.jpg Ostin sitten omilleni purkin sydämenmuotoisia nameja, handy bite-size morsels,no artificial colours or  flavours, low in fat , chicken,turkey,beef   jne. Hyviä varmasti kun testasimme emännän luvalla Darlingin makunystyrät. Lentokoneostos Fudge on esiteltävä ihan yksikseen vielä oman tarinansa  vuoksi. Fudge on lentoyhtiön 1493169.jpgkampanjamaskotti, joka kiertää ympäri maailman keräten  BA-lennoilla kaikkien maiden valuuttaa luovutettavaksi Unicefin projekteihin. Pikkurahat menivätkin sujuvasti Fudgen reppuun, kaksi olisin tahtonut ostaa, mutta myytävänä oli vain yksi. Change for Good - muutos hyvään - lukee Fudgen kaulapannassa. Se istuu nyt jonkinaikaa saavuttamattomana kaapin päällä. Yksi asia, johon Lontoon kaduilla ihastuin ja jollaisen olisin ehdottomasti halunnut hankkia, oli lasten potkulauta, jolla univormupukuiset koululaiset viilettivät kilpaa ja taitavasti. Eihän semoista kauppaa löytynyt matkalla hotellista puistoon ja takaisin.1493229.jpgJos en päässytkäänn scooter-puotiin, Oxfamin charityn second hand shop sentään löytyi. Ihan huvittavaa, kun olin kansainvälisessä MS-kokouksessa  ja Oxfamilla oli juuri nyt  tempaus ottaa vastaan M&S- (Marks &Spencer) tavaratalon  vaatteita. Oxfamin aarteet on tuttuja 60-luvulta saakka, todella hyvänlaatuisia  vaatteita edullisesti, mutta kuitenkin hinnalla, josta jotain menee köyhien maiden lasten auttamiseen. 1493302.jpgVoi tehdä hyvää, kun  ostaa vaatteíta, joilla on jo historia. Musta silkkipusero ja monivärinen pitkä silkkihame toimivat hyvin hallituksen illallisella. Hauska oli yksi pusero, mutta sitä en ostanut. Siinä oli väärä rotukin.1493268.jpg