Lauantain lämminilma ei jäänytkään päälle, vaikka aurinko sunnuntaiaamulla tervehti iloisesti. Pilvenhattarat  kertoivat, ettei toista yhtä kesäistä päivää heti tarjoilla. Oli kuitenkin luvattu poutaa ja päätettiin toteuttaa  Titalle ja Lululle luvattu kevätretki. Ensin tietysti leikitään kotona tarhassa veljien ja mamman kanssa niin että hippulat vinkuu. Pojat näyttävät pujottelun ja tytöt treenaavat korkeampaa rengasta ja sitten  istuskellaan kuvan verran  pihatarhan  pöydällä  ja jätetään veljet ja äiti kotiin huilimaan.1506384.jpg

Nummi-Pusulassa järjesti Ikkalan koulunvanhempainyhdistys match shown sunnuntaina ja sinnehän tähtäsivät  koiralikat Titta ja Lulu pikkuretkelle. Titan perheen molemmat tytöt pääsivät taluttelemaan siskoksia ja paljon nähtiin kahdenkoiran porukoita, englanninbulldogit tekivät suurimman vaikutuksen. Monia monia rotuja oli tarjolla ja ihan  paras mahdollinen päivä oppia isojen ja pienten koirien sietoa ja ohittelua. Ja sitten oli hyvä oppia sekin, että vaikka joku on ihan oman ystävän näköinen koira niin se EI OLE se oma tuttu, vaan samanrotuinen kuin labu Tytti tai mäyris Mauri.

Kehässä sujui kulku hyvin ja kaikille yhteisesti tuli kakkossijasta kassi:  palkintoluut, sininen rusetti ja pinkki t-paita, jossa oli joku höpöttäjä-teksti.

Aurinkoinen aamupäivä oli kiva ja lähdimme syömään ennen sadepisaroita Karkkilan toiselle puolelle  Porintien Masuunille. Koiralikat jäivät autoon palkintoluidensa kanssa ja sininen rusetti ja pinkki t-paita laitettiin piiloon, kun mentiin Heseen lounaalle. Tietysti kotiintultua äiti ja veljet onnittelivat Tittaa ja Lulua ja kiittivät Inkaa ja Tuulia hyvästä esiintymisestä . Mätsäreistä on paljon iloa ihmisille ja hyötyä varsinkin oppi-ikäisille pennuille. Ja kyllä oli Ikkalan koulun vanhempainyhdistys  saanut koulun urheilukentälle melkoisen joukon koiraväkeä kannattamaan työtään kodin ja koulun hyväksi.

Kaksinkerroin siskoksilla oli kiva kevätretki ja mennään varmaan uudelleen heti kun lähellä tarjoutuu yhtä mukava mätsäri. 1506203.jpg P.S.Mangustit esiintyivät kehässä kyllä neljällä jalalla juuri niin fiinisti kuin show-koirien kuuluu, mutta voihan sitä  joskus mennä semmoiseenkin kehään, jossa pyydetään temppujakin...