Kun aamulla sataa ja illalla sataa ja päivästä puuttuu valoisin hetki, on hauskaa saada muistutus siitä, että edellisessä kesässä oli aurinkoisiakin päiviä ja vähintään puolen vuoden päästä on taas kesä! Fennican emäntä Inga oli löytänyt sveitsiläisen kasvattajan kotisivulta hellepäivän muiston ja lähetti sen pimeätä iltaa piristämään eilen. Lulu-neiti treenaa Almare Stäket- Viking-showssa 9 kk ja kahden viikon iässä kehätönötystä .2115003.jpgOli se nätti päivä ja nätti tyttö oli Anita Whitmarshin mielestä jun narttu kakkonen. Ja se oli se epäonnen  päivä Tiukulle, kun  vyötäröllä muhi varastettua kalkkunaa eikä Kaliforniasta saakka lennätetty ammattihandleri Ivy voinut millään pyörähdyksillä siluettia ohentaa.

Kiva että on auringon olemassaolosta dokumenttia, tässäkin se on varjoista päätellen ihan pään päällä. Ilman paperinaruhattua tämä handleri olisi kupsahtanut nurmikolle. Lisäkäsiä olisi vähän tarvittu, kun oli mukana 4 koiraa. Mockia ei voitu Rollelle näyttää ennenkuin Ivy oli sen näytellyt kehässä. Heti helpotti, kun saatiin oma puistotäti Tumpille ja Rolle pääsi motkottamaan matelleen, miten hänet oli aamulla kidnapattu.2116304.jpg Inka pääsi ottamaan kuvia ja ohjeistamaan Ivya Tiukun esiintymiseen. Oli oikeastaan aika kummallista., ettei Ruotsin koiranuoriso vielä tarjoa handler- ja dogsitter-apua isoissakaan näyttelyissä, kun etukäteen kyseltiin. Suomi johtaa siinä mielessä, kyllä me messarissa taas käytetään palveluja. Ja on meillä kerran vuosia sitten ollut suomalainen dogsitteri Jade Ruotsin näyttelyssä auttamassa, kun oli Cowboy, Bonzo ja Batman mukana. Ja oli siellä Raparperin juuri 13v täyttäneistä Eikka ja Riina myös. Kasvattaja Marie-Anne näytti oman Brunonsa mielellään jälkeläisluokassa. Todellinen koiraihminen Jade näyttäytyy nykyään agilityn tuloslistoilla, ASB:n selaan aina sen tultua ja onhan siellä muitakin tuttuja.

On saatu toinenkin aurinkoinen kuvaterveinen. Se yksi Lilin perheen tuttu exc-rusetilla varustettu vatsa Turussa on ohentunut ja rusetin varsinainen omistaja kekoilee tässä. 2115051.jpgPianhan pimeä vaihe vuodesta on takanapäin, kun tämmöisiä valonsäteitä postissa piipahtelee. Saatiin juuri kuulla, että Lili tulee lauantaina lapsuuskotilomalle, kun hänen perheensä menee vauvaa WOW-aamaan.