for your application for an Authority To Compete Number, we can confirm that this has now been processed and the number is as follows:

ATCAJ01550FIN - UMANOMA TULATULLALLAA

We have arranged for the certificate to be sent today via Air-Mail.

----

Dadaa, tätä me on ooteltukin Kennel Clubilta Englannista että saadaan ilmoittaa Lulu  ajoissa online veikka Merlinin seuralaiseksi Cruft´sin vihreille lattioille.

Kiva juttu, ooneks olkoon, sanoo sukulaiset. Mamma Jännä ei pöyhistele, kiltit lapset on kiva lähettää ulkomaille tepastelemaan. Varsinkin sen hotellin hissi on  hauska kokemus, Merlin viime kerralla jo ihmetteli miten litteä voi nainen olla kun puhuu joka kerroksessa näkymättä ollenkaan.

Tämä oli tämän päivän  UUTINEN kaikille uteliaille. Lisää kirjataan kun ilta joutuu, käytiin Lulun kanssa setä Romin luona Kaivopuistossa visiitillä ja kutsuttiin herra tänne uudenvuoden rauhallisiin sukujuhliin.

Lisää tehdään pikaisesti nyt kun on ilta 30.12. 22.02 näytää kompuutterin kello.

Tässä Romi emäntänsä menneitten aikojen kuulun  esteratsastajan Brita Dahlströmin kanssa ihastelee ujosti veljentyttö Lulua, joka kellistelee heti Britalle siliteltäväksi ja rapsuteltavaksi. Lulu nyt on 2189809.jpg kuin kotonaan missä vaan. Ja osaahan hän kyllä pyynnöstä aikuistua ja esittää ladyn elkeitä, rooleja on monia jo tässä iässä.2189827.jpgJa sittenhän maalaistytön pitää käväistä parvekkeella ja vaikka Romi on muuttanut, Kaivohuone se siellä on yhä kotitalolta etelään suurin nähtävyys. Ihan totta, siellä talutetaan kultaista noutajaa, mutta sille ei Lulu sano halaistua sanaa.2189845.jpgJätetään Romi miettimään loma-asiaa ja mennään rautatieasemalle hoitamaan Kajaaninmatkan lippuasioita. Hulina ja hälinä eivät rasita tai kummeksuta Lulua tippaakaan, oli messarissa enemmän vilinää ja paljon enemmän koiria. Kotiin tullaan ja kerrotaan kaikki päivän uutiset, seuraavana päivänä tullaan taas Hesaan tärkeälle visiitille Hämeentielle. Paksalon kodin aikojen kaikkien eläinten ystävä Lea on myös muuttanut ja hänen kanssaan täytyy käydä juttelemassa Amerikantuttujen lähettämät perheuutiset. Lulu muistuttaa Lilliä, tuumaa Lea, joka kuitenkin oli eniten kuttu Ingridin ihailija ja hellemekkojen ompelijatar. 2189912.jpgTässä satelee pusuja poskelle sylikoiralta rouvalle, jonka omat elämän koirat olivat Borzoita, venäjänvinttikoiria. Täältä kyläpaikasta riennetään Romin luokse ja vaikka sedällä on vierailulla samanikäinen hyvä ystävä meksikolainen aito chihuahua emäntineen, Romi lähtee häntää heiluttaen veljentytön matkaan. Lulun omilla veljillä on ollut lomaa siskonsa juoksusta parina päivänä Mamman kanssa oleillessa.

 Farkkutaksin takaosassa sukulaiset lepäävät koko matkan Vihtiin ja Romi tuntee Jännän heti. Romihan oli meillä suuren osan ensimmäisestä vuodestaan ja Jännä olisilloin nuori tyttöhupakko, vuoden vanhempi. Romin pentuajan  tärkeä tehtävä oli olla muakna Tuire Kaimion Pennun kasvatus-kirjan kuvauksissa . Kotona Jännän, Amandan , isäBonzon ja isovanhempien Lillin ja Cowboyn kanssa opittu koirakieli toimi mainiosti ja kuvista tuli parhaat mahdolliset. Rodun harrastajat saivatkin ostaa kirjaa alennuksella Romin työpanoksen vuoksi. 2190110.jpg Rodun PR-hommat on perheen perinteen mukaan aina hoidettu hyvin.

Tullaan hämärissä kotiin ja tänään Romi on saanut ulkoilla Jännän ja Lulun kansa, tutkia talontarhan ristiin rastiin, ruoputtaa usein ja tarmokkaasti, merkkailla kaikille puille Merliinin ja Jullen nimmarien päälle. Huomenna mennään valoisalla poikienkin kanssa ulos, Lulua ei omien poikien seurassa vielä ulkoiluteta.  Pojille tulee muuta tyttöseuraa vaihteluksi, Titta tulee aamuleikeille, Lili tulee lomalle Vantaan isommista paukutteluista. Äänen ilmoittajan on ihan  hyvä olla poissa Vilhon läheltä, ettei rakettien vinkunasta tule hänelle töitä. Huomenna lisää....