Viimein vanha uskalsi avata blogin - koirilla on pitkään ollut paljon asiaa ja tuntuu että kaikilla muilla koirilla on jo omat sivut ja päiväkirjat netissä. Henkilöt tämän tarinan takana ovat Äiti Jännä (Mättjärns Janna s.20.10.200), isompi Poika Merlin (U.Taikurimerlin s.27.10.2004) pienempi Poika Olle (U.Olledolledoff s.25.5.2006)  On miellä myös töpökissa Nadja joka on syntynyt Mynämäellä v.1996 ja väittää olevansa töpö luontuakseen jööttien kanssa kävelylle.

Emme lupaa kirjoittaa joka päivä, mutta kyllä päivitetään elämänkertoja syystäkin:

Kotisivulla on viimeinen uutinen vuoden takaa ja sitä edellinen kahden vuoden vanha. On muutettu viimeisen vuoden aikana kahdesti, ensin pois Paksalosta Vihtiin Hiidenkallioon  ja nyt asutaan Itä-Oinasjoentiellä. Joki on oikea ja tulvi rajusti kun tultiin syksyllä - tehtiin pikkutarha mökin ympärille ja lenkit tehdään kylätiellä, vähän metsässä ja vähän pellolla.

Tänään on oltu lumitöissä ja pujottelukeppien juurella näkyy ruoho. Teimme kolme pehmoestettä keppien kumpaakin päätyyn. Aurinko häikäisi monet tunnit. Kevät voittaa kohta hennon talven.