Kuinka hauskaa että saatiin jo postiakin ! Melli on oikein otettu ja suukot lentelee tiiviisti takaisin. Just tultiin sisälle  nuorukaisen kanssa ihan pimeistä työhommista . Mulla otsalamppu ja pulkka ja koiralla tosi tärkeä fiilis. Lapsuuskodin sauna jää uuden tien alle ja se on tyhjennettävä ja purettava. Eilen me Mellin kanssa liuteltiin pulkalla kaksi kivaa kaappia sieltä loivaa ylämäkeä ylös navetalle ja tänään samoja jälkiä tuskin näki kun haettiin vauvanpalju ja pari pesuvatia, tasainen penkki ja laatikollinen koulukirjoja. Kun ehdin, aion lukea vähän yli kymmenvuotiaana kirjoittamiani aineita. Tuskin ne vieraalta tuntuu.

Jännällä taas oli ennen pimeätä oma hieno täti-kokemus. Hän pääsi ekana vieraana koirana kotiopettajattareksi naapurin bokserinpennulle, joka on ootellut vesi kielellä ja tassut täristen että rokotukset sallisivat treffit meidän  pystykorvaperheen kanssa. Tosi pirteä pikkumies, ei ajatustakaan esittää pentua, alistua tai kumarrella tätikoiralle. Eikä Jännällä ollut isoja sanoja tarjota, kun on peruskiltti. Tällä tiellä kyllä lenkkeilee isoja uroksia, joten joku varmaan sen ison sanan jonain päivänä Irolle murahtaa.

Irolla on etusissa samanlaiset  pikkusukat kuin Ollella. Tassut vaan ovat muutaman numeron suuremmat.

Huomenna on sukkapoikien treffit ja sitten on Mellin vuoro tavata uusi naapuri. En usko että Melliltä irtoaa mitään miehekästä murinaa kun on niin lapsellinen ja leikkii Ollen kanssa kuin olisivat samanikäiset.

Edellisessä osoitteessa naapurikoira oli parivuotias leonbergi Aapo, jonka kanssa juostiin vaan tarhan aidan viertä kilpaa. --

Toivotaan että saadaan kivat kuvat bokseri-jöötti-naapureista ja yritetään laittaa ne mukaan tänne blogiin. Toivotaan.