382987.jpgVIIS PAKKASESTA-ihanhan on kuin kevät, linnutkin oman makkaransa kimpussa kuin ampiaiset - taitaa joku jo kohta koettaa titityytä!

Pojat leikkivät  tuokion kerrallaan pihalla ja mamma ei aina edes viitsi mennä katsomaan. Viisas frouva, isoveli saa leikittää pikkuveikat ja äiti pysyy lämpimässä. Harmi tätä hurjaa kylmyyyttä, kun aattelen pennulllisten päiviä, siinä saa keksiä äiti ja kasvattaja yhtä ja toista virikettä jos ulkoilmaa ehdittiin jo maistaa ennen pakkasukon hirmuvaltaa. Putket ja pahvilaatikot on hyviä pentugilityratana.

 Merlin on oiva isinkorvike Onnille ja Ollelle, mutta täytyy muistaa että sekä setä-Kasimir että Onni-setä olivat hänelle upeita varaisiä. Frisbeen sisus on tullut mukaan edelliseltä pihalta ja se näyttää olevan oikein mainio vetoleikkivehje. Olisiko niin että Onnia vastassa on Melliolle-tiimi eikä muoviputkenpätkä tosiaankaan lähde Onnin matkaan Hikiälle. Pikkuveikat on kohta isonveikan kokoisia, onneksi on hännät niin hämärässäkin tietää onko  Konnunkodon vai Curragh´s- isän poika. Väritys on isoisä Bonzolta, ei tarvitse stailata.

382985.jpg