439025.jpgMERLININ SUURI PÄIVÄ PORISSA 8.3.2007

naistenpäivä tuntuu olevan tälle pojalle erikoistapahtumien aikaa. Se on myös hänen isänsä Onnin synttäri, jonka kunniaksi viime vuonna kuvasimme pojan katselemassa krookuksia englantilaisen pikkukylän kirkon puistossa, matkalla olemaan eka suomijöötti Crufts-vihreällä matolla. Kiitos vielä Inkalle kyydistä.  Porin historialliseen tapaukseen menimme bussilla- 4 tuntia mentiin ja 4 tuntia tultiin, mutta mitä ei pojanpojanpoika tekisi isoisänisän kutsusta ja rodun mainetta lisäten.

Aboa vetus on lainannut keskiaika-Jessen  ja nykyaika- Cowboyn luurangot  HAUKKUA HALKI HISTORIAN -näyttelyyn, jonka saimme avata juhlallisesti. Kamera ryppyili ja unohti salaman, mutta kyllä tässä näkee että poika on esi-isänsä jälkeläinen.

Jos tilaisuus tulee, suosittelen museokäyntiä. Kysyin saako sinne yleisökin mennä koiran kanssa ja koirarakas henkilökunta sanoi, ettei oikein voi kieltääkään, vaikka se muuten ei ole sallittua. Riippuu varmaan muista kävijöistä, eilen ei ollutkaan muuta kuin koiraystävällistä väkeä. Sata oli kutsuttu ja enemmän oli paikalla. Katsottavaa on alkaen  valtavasta Kullervon sotaanlähtö-ryijystä, jossa koira jolkuttelee hevosen hännän takana.

Ohjelmaa tarjosivat Kontaktikoirat tanssiesityksin, olivat enimmäkseen bordereita, mutta Mellin sydämen vei ihana coton-de-tulear.