531597.jpg

Bussilla mentiin ja siellä oli 25 tyttöä ja 1 poika kuuntelemassa. Olin sekä hyvä luennoitsija että todella häiriötön oppilas. Tässä kohdassa puhutaan jo ihan muusta kuin kuulokoirista, arvaat varmaan . Löysin kivan kassin, josta tein tyynyn kun oma unohtui kotiin.

Minulla oli mukana vain vesikuppi ja vähän frolicia ja yksi vanha luu ja yksi pallolelu, jos aika tulee pitkäksi. Mutta ei tullut. Tervehdin kurssilaiset heti aluksi menemällä yksin suoraan luentosaliin ja ehdin tehdä pikaisen arvion : Näistä tulee kivoja dogsittereitä. Sen tiesin aivan vaistoinvaraisesti ja sitten lähdin hakemaan ihmistä vessasta.

Ihminen oli pyydetty puhumaan lisääntymisestä ja minä vaan nukuin, kun asia ei ole koskaan omia  töitäni. Puheitten jälkeen pääsin kuvaan sohvaan tyttöjen kanssa, heti suoraan unilta.531600.jpg

Parilla tytöllä oli ystävä, jolla on jöötti. Sanoivat että Leevi on todella paljon suurempi, mutta hän onkin poika ja jo monta vuotta. Siispä lähetimme terkut muhkealle Leeville pikku-Lililtä, josta ei koskaan tule kovin suurta matamia. Mutta on rauhallinen ja sivistynyt tyttö ihan niinkuin kurssilaisetkin. Ja todella rohkea niinkuin se ainoa poika, jolla on kotona labrador.

531602.jpg 

OLIPA KIVA ILTA, jonka lopuksi koiraperheen 4-hoo-historiasta  kerrottiin  pieni vanha uutinen.

Kun 4-H- dogsitterit olivat ensimmäistä kertaa mukana Messukeskuksessa, Cowboy poikineen käytti heti palvelua ja kirjoitti Ilta-Sanomiin kiitokset. Me käytämme aina dogsitterien hoitopaikkaa. Lilikin vietti tovin koiraparkissa isoveli Merlinin kanssa  viime vuoden Voittaja-näyttelyssä, kun hän oli isossa kehässä avustaja-,opas- ja kuulokoirien esittelyssä. Nyt oli tosi ylellistä olla ainoa koira, kun paikalla oli 26 uutta sitteriä. Me suosittelemme, ihmiset pääsevät ostoksille ja syömään kaikessa rauhassa, kun koiran voin jättää rauhassa viettämään aikaa sitterien huostassa. Se on hyvä kokemus ja lisää koiran kansalaistaitoa, jos toinen vaihtoehto on olla kuin salamatkustaja häkkiin huputettuna.584659.jpgLili on kuin henkilökuntaa, Outi Temmes ja Karita Ojala kiittävät apuopettajaa ennen kotiinlähtöä. Ihan kiva oli huomata, että Karitalla on myös gootti-look.