Oli kiva tämä toinen pääsiäinen, Onni ja Lili  lähtivät Nummelaan match showhun ja karkasivat sieltä sitten ekan kehän jälkeen kotiin leikkimään. Ei silloin tarvitse ootella jatkokehiä kun on jo kaksi tuntia reippaasti tavattu vaikka kuinka suuria ja monenrotuisia koiria ja saatu mallikkaasti pyörähdellä myös kehässä kuin vanhat tekijät. Mukava tuomari kehui molemmat ja ravi oli just niin hyvä kuin Jännän lapsilla vain voi olla. Hevosmaailmasta tuttu Outi oli tuonut kultaisen Hessun näytille ja tallimestari Onni oli hyvin otettu kun oli yhteisiä harrastuksia. Lili tykkäsi enemmän  pienemmistä pojista , mäyräkoirat oli mielenkiintoisia. 

 

505349.jpg

 

Ja sitten livahdettiin kotiin kisaamaan ja juoksemaan ja Onnille näyttivät sekä mamma että veljet miten pujotellaan. Onni otti esimerkit todesta ja ennen lähtöä oli jo intoa pelissä. Kukaties kouluratsastaja Anu ottaa agilityn toiseksi kilpalajiksi. Varsinkin kun Riihimäen maailmanmestaritason seura on lähin opiskelupaikka.

Silmät sirrillään kuvattiin iltapäivän auringossa koko konkkaronkka. Anun sivuilla mamma Jännä  ja sisko Lili, alemmalla portaalla isoveli Merlin ja veli Onni. Maan tasolla lepäilee veli Olledolledoffkinkelaadekoff koffelaadekinkelaadeolledolledoff- onpa pitkä nimi pojalla... Tämän perhekuvan kunniaksi kokeilin vähän paintiä- mutta on se vaikeeta-- edellisellä koneella oli ihan kiva kuvankäsittelyohjelma. Laitoin vähän lumisadetta vaan ...

505364.jpg