513732.jpg

MUOTIPAITA meni pesuun ja toisen toipilaspäivän puku onkin sitten jo perinnettä ja kierrätystä parhaimmillaan. Se on viritetty tutun vauvan potkupuvusta noin 15 vuotta sitten kun Piikalikka leikattiin. Ja sitä käytti myös isoisomummu Lili vuorollaan . Väri sopii mainiosti kevääseen ja meinataan kysyä vielä naapurin Hiljalta jos saataisiin häneltä joku hyvinkäytetty tyttöjenvärinen uuteen käyttöön.

Pojat jyrsivät naudannilkat siistiin kuntoon, namiosat pois tietenkin , me saatiin mamman kanssa jämät. Otan tämän luun mukaan häkkiin, kun menen lepäämään ihmisen kauppareissun ajaksi. Häkki on ihan keskellä lattialla ja näen mamman vaikka hän nukkuisi millä petillä. Toipilasaika sujuukin mukavasti koska saan olla vapaana aina kun ihminen on sisällä ja hän vain käy poikien kanssa silloin tällöin ulkoilemassa. Sain aamulla tavata  myös tiikerileluni, mutta ryhdyin sitä kurittamaan vähän liian villisti. Olihan se  ollut repussa piilossa monta päivää. Jouduimme sulkemaan sen takaisin reppuun ja kaverini Snoopy ja Lehmä ovat päänalusina häkissä. Ne eivät saa aikaan liian villiä leikkiä.

513757.jpg

Tässä vasta kysyn tiikeriltä : Missäs olet luurannut ja sitten pöllytin sitä ja meinasin heittää ilmaan, kun se jo päätettiin ottaa talteen. Mammalla oli tapana viskellä tallihanskoja ilmaan ja nousta kahdelle jalalle ottamaan niitä kiinni- ei suulla vaan tassuilla. Tässä tilanteessa ei ole hyvä temppuilla tiikerin kanssa, sanoi ihminen ja  tiikeri joutui karanteeniin omaan reppuuni. Luulen ettei sitä otetakaan sieltä ennenkuin palaan kotiin...