Palmusunnuntain noitavieraita oli melkoinen joukko ja nämä viisi saatiin kivasti karsinaan, kun houkuteltiin heidät vesipetiraamiin. Käytämme sitä hyppyihin ja oikean ja vasemman opiskeluun - nyt huomattiin sen käyvän myös noitien pyydystykseen .

Noitia tuli aurinkoisena päivänä taivaan täydeltä ja varpuja jäi iso nippu Nadjan ulkoasunnon katolle. Nadjalla on nimittäin oma koirankoppi, pop-up-kangashäkki verannalla eikä hän halua koiratarhasta ollenkaan poístua turvallisuussyistä. Kovaääninen katti kiertelee myöhään illalla meidänkin pihalla ja varmaan Nadja sen kuulee ikkunankin läpi. Ehkä hän ei koskaan halua yöksi ulos.

Noitapäivän ilta oli Olledolledoffille hieno ja historiallinen juttu. Hän pääsi naapurin Iron ja hänen kaverinsa irlanninvesispanieli Ässän kanssa Hiidenhaukkujen harrastelutokoiluun. Islannin lammaskoira Ada ja kultainen noutaja Lilli olivat mukavaa tyttöseuraa Oinasjoen kylän pojille, jotka lähtivät ohjatun puuhan jälkeen lenkille. Olle kääntyi takaisin kentälle ennen Iroa ja Ässää katsellakseen vähän agirataa. Kenttä olikin jo  tyhjä ja Olle pääsi kokeilemaan yksin agilityesteitä. Oikea metallinen pujottelu meni ihan yhtä hyvin kuin kepit kotona. Puomi ekaa kertaa ilolla ja ilmaiseksi- neljä kertaa ennenkuin namiakaan otettiin. Pituushyppy ja pöytä kokeiltiin myös. Keinu jätettiin seuraavaan kertaan ja toivotaan että silloin on joku avustaja paikalla.

Koppavana poika istui odotellen kavereita tulemaan metsätieltä, eivät arvanneet mitä oppilas oli kokenut . Isi Ole kisaa kolmosluokassa Saksassa, paras pojankin vähän ottaa tuntumaa oikeanlaisiin esteisiin. Jos vaikka sattuisi lähtemään isänmaahan kylään joskus, ei olisi ihan ummikko agikielessä.

Hiidenhaukkujen kenttä on harjun kupeessa ja nyt jo ihan kuiva. Kohta siellä alkavat agikurssit ja Merlin-veikkaa vähän kiinnostaisi ammattiohjaus.488353.jpg