557108.jpgNuuskun isänveljenpojantyttärenpoika

Viimein meillä on ilo esitellä merentakainen sukulainen, Umanoma Maijapoppasen ainoa poika

Solborg Frodo Baggins. Samanikäiset bokserinpennut ovat Maijan emännän ystävän kasvatteja ja pikkumiehen koosta ja tyylistä saa lievän käsityksen kun hän istuu ihmetellen oudossa porukassa.

Muisteltiin juuri Millan kanssa millainen pullero Antimos Nuuskamuikkunen oli pentuna. Hän oli myös Aino-neidin ainoa poika, mutta oli hänellä sisko Niiskuneiti jakamassa mamman eväitä. Ivy käy kurkkaamassa Tulikäpälän sivulta 10-vuotiaan mestarillisen Nuuskun menoa ja valmistautuu pitämään itsensä kisakunnossa ainakin seuraavat 10 vuotta. Pennun isä Blaze ja äiti Maija ja perheen kaksi muuta tyttöä Skye ja Eowyn ovat ylpeitä pikkuisestaan. Ja Jännä on onnellinen isoäiti, Lili on täti, Merlin, Olle, Onni, Pip ja Peukku ovat enoja . Isoisä Onnilla ja eno Harrilla voi olla suojelusenkelin rooli pikkupojan elämäntiellä.

 www.solborgfarm.com antaa hieman kuvaa siitä missä paratiisissa Ivy ja Dan Underdahl asuvat. Myös Cimillan emäntä Päivi on kanjonin maisemissa vieraillut ja varmaan on kanssani samaa mieltä ettei parempia lenkkipolkuja ja upeampaa  vapaata maisemaa juuri voi koirille tarjota.