Näin sitä vaan pikkukoira aloittaa elokuvatähden uran heti PÄÄROOLILLA. Elokuvan nimi on TESTAMENTATTU KOIRA ja ulkopuolisena en päässyt lähellekään kuvauksia kuin aluksi ja lopuksi.

Tässä tiimi koolla ja opettaja vielä puhuu kännykkään, varmaan tuotantoyhtiöön tai muuta tärkeätä. Aamu on harmaa muttei sada. Pappilanpellon koululla tuntuu Hollywood.607030.jpg

Kun kaikki muut oppilaat ovat menneet tunnilleen, tytöt harjoittelevat omatekoisen käsikirjoituksen mukaan ja kuvaavat pihalla koko draaman, ennenkuin lähden kirkolle R-kiskalle kaffelle, otan ihan salaa yhden kuvan.607035.jpg Välitunnilla saan toimia tähden avustajana ja kävelyttää hänet pissalle koulun pihasta pois. Samalla tavataan uusi ihailija, joka onkin entuudestaan Röllin kaveri vappuaatolta.607032.jpg Ja hauskaa on tavata myös niin lempeä poikafani, jolla on kotona oma koira ja senhän Julle tietää nuuhkimalla. Ja pojan oma koira taas tietää ihan tarkkaan pojan koulusta tullessa, että kaveri on sylitellyt toisen koiran!!607034.jpg

Hauska päivä ja monta uutta asiaa tuli koettua. Koulun varsinainen lemmikkipäivä onkin perjantaina, mutta tiimit tekevät omia elokuviaan tänään. Jeminan ryhmän tuotos taisi olla ainoa, jossa koira on pääosassa. Hyvin pärjäsi pikkumies ja nyt laitetaan isille viesti Saksaan. Ole pyydettiin  siellä näytille Kattokassisen esitykseen Osnabrykissä, mutta päänäyttelijä ei tahtonut oikeata koiraa, kun ei ollut koiraihminen. Saamme nähdä miten pitkälle Julle tässä hommassa pyrkii. Nyt ryhdytään hommaamaan erkkarin ruokapalkintoja ja siihen voi kyllä liittyä mainoskuvausta.

PS. Kukaan jöötti-ihminen ei uskoisi tätä, mutta totta se on: Julle ei sanonut haunhauta kahden tunnin työssä, vaikka käsikirjoituksen mukaan tytöt kinasivat, julisteet lentelivät ympäri pihaa, yksi tanssi villisti, kuvaustauolla pienemmät pelasivat palloa ihan lähellä. Arvatkaas miksi poika oli hiljaa? Hänelle ei ollut kirjoitettu yhtään vuorosanaa.