Otsikosta vois luulla, että olemme vaihtaneet rotua ja toinen mikä tulee mieleen on Lili-siskon kokeilu verijäljellä. Aktiivinen neitikoira ja omistaja Hanna lähtivät innoissaan kokeilemaan uutta harrastusta. Hyvin meni ja innostus palkittiin pahasti. Lili sai silllä retkellä nenäpunkin, kaverit olivat eri porukkaa kuin koirakoulussa tai kuulokoiraporukoissa. Nyt joudutaan peruuttamaan yksivuotissynttärit, kun lääkitys on kesken. Meilillä vaan lähetellään toisillemme kuvia ja vietetään juhlat kun vaara on ohi.

Tässä kuvassa on kyllä verikin kysymyksessä, kun Äiti ja Pojat katselevat malttamatta Vihdin kunnaneläinlääkärin Katri Wermundsenin vastaanoton ovea odotushuoneen puolella .602493.jpg 

Mamman jalka tutkitaan ja ontuminen on jo lievää, eikä vaiva ainakaan pahentunut ole. Liikuntaa on perjantain jälkeen rajoiteltu ja vej anturan nuoleminen on ohi. Ruusun tai ohdakkeen piikin lisäksi punainen pikkueste oli liian kiva ja Äiti halusi olla aktiivinen nuori emäntä, jotta pikkuisäntä ja isopoika näkevät naisenmallia.

Kun kerran kirkolle mentiin , lääkäri otti nyt Koirangeenit- tutkimukseen Jännän ja MelliRöllin verta ( Rölli on lääkärin kirjoissa ikuisesti Melli, ei viitsitä vaihtaa kun hänet on sinne mellinä kirjattu) Retki oli sivistävä ja Jullen passiin kirjattiin rabies-vasta-ainetestin tulos. Vaakaa on aina kiva kokeilla, Rölli painoi melkein 15 kiloa, Julle 12 ja Äiti ei vaakaa vilkaissutkaan.

Paperitöiden aikaan työharjoittelija Heidi rallatteli kolmikolle Griegin Vuorenpeikkojen tanssia. Kuinka monen koiran eläinlääkärikäyntiä viihdyttää live-artisti? Kiitämme vaan, maailma kehittyy.602490.jpg Kas tässä kuvassa Rölli on ihan pikkuveikan näköinen. Ja varmaan leikkii pikkuista poikaa ja tahtoo mukaan, kun Julle lähtee Vihdin kirkolle Jeminan kouluun lemmikkipäivänä. Röllin omaa koulua,  Oinasjoen ala-astetta ei unohdeta, mutta on se parempi että pojilla on omat koulut.