Tulipa lämmin päivä, onneksi oli kirjoitusrästi ja suomenhevosen 100. juhlavuosi piti viileässä koneella.

Saatiin kiva meili, joka keroo AKC-uutisen: Long Beachille olisi joulukuussa  kiva mennä. Siellä on Eucanuba tosi iso National Show, johon on kutsuttu uudesta AKC-rodusta 6 jööttiä: Caval´s Front Paige News, Fromar Echo, Jonricker Nicke Lilltroll, Minikota´s Hypatia,Umanoma Maijapoppanen ja Xsbaggage Kolla Bear. Onnitellaan Ivya, hän tajuaa näyttelijänä Big Shown ja varmasti nauttii esiintymisestä tosi suuressa tapahtumassa.

Ja sitten saatiin postissa AKC Gazette, joka tuli onnittelujen kera nopsasti Norjasta . Rodulla on ystäviä.744935.jpg 

Artikkelin kuvissa on tuttuja tyyppejä, pikkumies Frodo  iloisena pentuna kotinurmikolla Toro Creekin rannalla ja iloisena paimentyttönä häärää vauhdikkaasti Maijapoppanen. Hassua se, että jöötit on jenkeissä ryhmässä 7, paimentavat rodut. Miksiköhän me ei Euroopassa sinne päästy, kysyvät rodun paimenvaistoiset.745893.jpg Laitetaan nyt vielä  otsikkosivu ja siinä Jännän vävypoika Blaze. Jännä ja Blaze ovat niin toistensa näköisiä, siinä oikeastaan syy, miksi 745906.jpg Ivy alunperin ihastui Jännään, kun laitoin kuvia sv-listalle vuosituhannen alussa. 

Jännä täällä yhä yksityistää elämäänsä, menee häkkiin jossa on vaihdettava peti ja peppu on aina pojista poispäin. Kuistilla hän oleilee leikkikehässä ja hautoo juoksuaan ja suunitelmiaan. Pojat eivät ole kummemmin ymmällään, Röllikin on syönyt hyvin,vaikka ymmärtää kyllä mistä juoksussa on kyse. Äidin lähellä kyllä pysytään uskollisesti sekä sisällä että ulkona.744967.jpg

Pikkuihme sekin, että pojat ovat aina olleet parhaat ystävät, mutta nyt ovat  vielä enemmän ystäviä . Paras Ystävä vain voi käyttää toisen häntää päänalusena. 745022.jpg

Nyt mennään ajoissa nukkumaan ja vedetään töpselit seinästä, kun just uutiset sanoi että tulee ukkonen. Lilin emäntä soitti, että huomenna pitäisi katsoa  nelosen uutisia, Lili taas porhaltaa siellä. Kyseessä on ihan joku muu kuin koirajuttu, mutta kuvausryhmä tapasi elämänsä ekan jöötin ja pyysi juoksemaan heinikkoon ja kuvittamaan jotain siitepölyjuttua. Lilillä on ihan omat mediasuhteet.