Melkoinen myräkkä kävi eilen ja rakeet hyppi verannalta  ikkunaan, koirat kyseli aina uuden jyrähtelyn alussa  pitäiskö mennä pihalle katsomaan kukas siellä rymyää. Avasin oven ja kun satoi vietävästi, tulivat takaisin ja menivät nukkumaan. Onneksi käytiin hyvän sään ajoissa Lilin kanssa pöytätreenissä naapurin pihalla ja saatiin hyvät pisteet.720440.jpgKesänaapuri raivelteli joka kohdasta, veteli vastakarvaan  selästä  ja totesi, ettei tämä tyttö ainakaan mitään käsittelyä väistä. Ventovieras käsittelijä ja vieras ympäristö ja pieni yleisö eivät häkellyttäneet Liliä. Eikä hän vaatinut mitään mattoa liukkaalle pöydälle, siinä nyt kokeiltiin jotain uutta, jotain tarkoitusta kaikella ihmisen tekemisellä yleensä on. Iltasella mentiin myöhään ukkossateiden raikastamaa ilmaa haukkaamaan ja naapurista saatiin taas kävelytyspartio.720462.jpgOllaan juuri semmoisen pihan tuntumassa, josta  mahtavat punaruusupensaat lähettivät ympäristöön hurmaavan  tuoksun. Taitaa joku muukin olla iltakävelyllä tyttöjen ilmeistä päätellen, pojat pitävät vaan pientä kuvauspaussia.

Tänäänkin satoi ja Lili lähti kotiin Vantaalle, mutta lupasi tulla taas perjantaina lomalle, että perhe saa raivata tontillaan  puunkaadon jälkiä. Kuulostaa hienolta, kun Koivurinteen Lilistä tuleekin Kiikalan Lili, se on kuin hyvä metsäkoiran nimi. Toisen kesänaapuriperheen kanssa sovittiin kotikolmikolle yksi tehtävä. On jo siedätetty Janne koiraystäväksi ja nyt pikkuveli Tommi pääsi samaan käsittelyyn tai pusutteluun ja tassutteluun.. Ensin käveltiin ja tulomatkalla Tommi uskalsi jo taluttaa Jännää, kun mummi talutti Jullea ja Janne Rölliä. Poseerattiin paluukuva ja sitten mentiin terapoimaan ruohikolle.720496.jpgJa miten sitten kävikään, ei ollut pikkumiehen käsi arka kun aikamme istuskeltiin ja koirapojat lähestyivät rauhallisesta, Jännä hoiti emännän selkää pitkän tovin ja ihaili poikien ystävystymistä.720509.jpg

Poikien äidille lähetettiin yllätys meilillä, mummi sanoi ettei äiti koskaan usko kuvia todeksi. Pojilla ei ole koskaan ollut yhtään koiraystävää, mutta nyt on monta!!720990.jpgRölli keskittyy olemaan Tommin Eka Koiraystävä. Selän hieronta tässäkin menossa. Isoveli miettii jo koirapoliisin ammattia, kun kesän alussa ei tullut lähellekään. Koirat on ovelia ja lempeitä kesyttäjiä.