Oli päätetty isin ja äidin treffeistä pentujen odotuksen puolivälissä ja tänään Rolle tuli Inkoosta tervehtimään Jännää. Mentiin kaffelle Nummelaan ja käytiin vähän ostoksillakin. Tapaaminen oli herttainen ja tottakai kotipoikia harmitti, kun mamma lähti ajelulle eikä ottanut poikia mukaan . Pariskunta tervehti pihalla ja Rolle sitten merkkaili vähän viestejä tulevien lastensa isoille veljille.

846057.jpgJa kun mentiin Il Punton pihapöytään Nummelan keskustaan, huomattiin ettei olisi viisasta ottaa poikia matkaan, yksi punainen riittää. Rolle ja Rölli ja Julle on niin samannäköisiä, että joku luulisi kolmosiksi.846058.jpgKahvit kun oli juotu mentiin instrumentariumiin silmälaseja hakemaan. Näön vuoksi juuri tänään haettiin ihmisen kahdet rillit, kun oli tärkeitä asioita ilmassa ja kaupassa tuttua koiraväkeä toivottamaan kaikkea hyvää odotukselle. Hyvin tärkeänä pariskunta odottaa kunnes kaupat on tehty 846059.jpg

Tietysti mennään mieluisampaan puotiin, kun lähdetään Mustiin ja Mirriin naudannilkkoja ostamaan. Rolle  ostaa Jännälle vielä jotain kivaa, jonka Jännä saa itse valita. Niinhän ne isit tekee kun äideillä on mielihaluja odottamisaikaan . Ja Jännä löytääkin pienet kaninkorvat, jotka syö heti. Sitten tekee mieli  komeata vihreätä hammasharjaa, jollaisen Rollen matte ostaakin molemmille. 846063.jpg

Sitten on retki onnistunut monella tavalla ja Rolle saattaa Jännän kotiin, lähtee tyytyväisenä takaisin Inkooseen. Kyllä se on tärkeätä että näin pienessä kasvatuksessa koirat tuntevat toisensa ja Rolle saa tulla tapaamaan pentujaan sitten viikkojen kuluttua. Vielä ootellaan neljä viikkoa ja jännitellään miten pojat kotona suhtautuvat uuteen meininkiin. Pikaisesti kuvataan neljän viime näyttelyt tuomat rusetit ja pytyt, jotta pojillakin olisi jotain tärkeilyä tänään. Ei me haluta sillä vanhanaikaisella tönkkömuikku-tavalla, mutta kasataan ne tuonne kuistille ja katsotaan saako siitä selvää.846065.jpgVerenpisaran alla ei ole ihan kiva istuskella, kun tuoli siirrettiin ja siitä hulahti vettä lattialle.Tässä pitäisi nyt olla Porista heinäkuun lopulla isollepojalle sert,cacib,vsp.finmva, pikkupojalle varasertti, Turusta viikon päästä pikkupojalle sert,vsp, Ikaalisista viikonpäästä isollepojalle rop ja Tallinnasta viikon päästä pikkupojalle junsert,parasjun ja vsp.

Nyt  mamma on jo sanonut,ettei maailmalle enää mennä, vaan ryhdytään rauhoittamaan elämä pentujen odotukselle. Tulevan lauantain Tervakoski vielä käydään ja pikkupoika lähtee Let´s Go-seuraksi naapurin Irolle  syyskuun alussa. Sitten emäntä enää liikkuu pari mätsäriä tuomimassa ja vie mennessään kiertoon samannäköisistä pokaaleista ne, joissa ei ole laattaa. Joku voi tulla tosi-iloiseksi, jos muuten ei käy näyttelyissä. Pokaalista tulee hauska fiilis, jos ei sitä ollenkaan odota. Rusetteja pojat vievät kouluvisiiteille ja vanhainkotivierailuille tuliaisina, ne on kuin kukkia.846067.jpgRusetit  on vuosien mittaan kaikki samanlaisia, mutta Mamin ekan sertin säästämme, siinä lukee Mäntsälä. Mamin ja Cowboyn muistolle Jännän pojat itseänsä näyttelee, ei mistään muusta syystä.