Pakataan tässä vähitellen perjantain laivamatkaa varten Jullen tarpeelliset tavarat. Nummelan Musti&Mirri on niin hyvä kauppa, että Linda-linen vaatima HÄKKI onkin tämmöinen kassimalli. Toinen vaihtoehto on vielä nykyisinkin kuonokoppa. Kyllä Bonzon ja Onnin oli semmoista pideltävä, kun emme olleet häkkiväkeä 2002 ja laivalla lähdettiin Amsterdamia kohti. Tähän pikkukotiin mahtuu meidän pikkumies mainiosti, molemmin puolin on vielä taskut ja papereille oma laukku. Matkatoveri Viivin reissukämppä on punainen, lähes samanlainen.820667.jpgEnsin pitää pruuvata sisään-ulos aukot. Hyvin sujuu, onneksi ei ole sitä korkeutta vielä liikaa. Tämä on oikein söpö matkakoti.820677.jpgOn kattoikkunakin, ihan avoauto . Sopivalta tuntuu. Kohta annetaan namia uuden talon asukille ja katsotaan jääkö hän sinne pitempäänkin ja meneekö makuulle kun pyydetään "maahan".820684.jpgJoo ihan hyvä, paa kansi kiinni ja sit mennään! Ei kyllä niin helpolla päästä, kassihäkki pienennetään littanaksi ja  kyllä koiran pitää kävellä kunnes häkki viritellään asuttavaan kuntoon . Pet gear -huusholli pitää vaan treenata tässä kuistilla, ettei mitään opeteltavaa ole enää laivassa. Yhtäkkiä tässä kuvassa Julle on ekaa kertaa isoisoisä Cowboyn näköinen. No sittenhän sopii käyttää hänen kanssaan vuoden 1991 lippistä, joka vielä on voimissaan ja joka erkkarissakin pelasti pahimmalta auringolta. Nellin perheen terveisinä tuli tämä kuva, kyllä ne ovat samannäköiset pikkuserkukset,kiitoskiitos.820761.jpg Allas Coyboy´s siinä lukee, kun avustajakoirien tassupinssillä on peitetty D .Toinen pinssi on belgialaisesta lastensuojelujärjestöstä Child Focus, takana on yhdistyspaidan taskusta leikattu lätkä Länsigöötanmaanpystykorvat- Västgötaspetsen 1991.

 Ja namitaskuliivin takana on kierrätyksessä Bonnie Bennekerin lahjoittaman t-paidan kuvaosa. Ylhäällä lukee I LOVE MY- keskellä kuvassa on lehmät takaapäin ja jööttipaimen töissä - alla teksti VÄSTGÖTASPETS. Aika sopiva kuva ihmiselle, jonka ensimmäinen ja ainutkertainen jöötti oli MY. 

Yhdistyksen logokin on lakissa kiva  ihan siitä syystä, että umanoman eka pentue syntyi 1991. Pappa vielä siitä porukasta hoitaa jööttipeeärrää Rajasaaren koirapuistossa ja on tuttu kautta maan. Vanhaherra kävi uimassakin näillä helteillä, ennen on vaan käyskennellyt vilvoittelemassa. Muistelimme juuri, että erkkarituomari Baden tykkäsi Papasta  kun sain herran viedä Turkuun kauan sitten. Olimme ihan iloisia varasertistä ja tosi-iloisia siitä että sertin sai Rolle, papan veljenpoika, varmaan nuorten luokassa silloin. Tiedettiin, että Rollelle sertti on tärkeämpi kuin Papalle ja oltiinkin mukana Rollen jokaisen sertin päivänä. Viimeisin tuli toissa kesänä Karjaalla ja silloinkin oli sukulainen varamiehenä, Rölli silloin vielä Mellinä ja juniorina. Onhan meillä jo tätä show-historiaa, vaikka harvemmin käydään.

Nyt jännäämme kaikki yhdessä mitä keskiviikon ultra kertoo Rollelle ja Jännälle ja pennunodottajille.USA:sta odotamme myös sukulaistieoja, sillä Krösaskogens linja jatkuu Maijan perheessä, jos leikkisisko Skye ja Aros Brave Brewster ovat onnistuneet.

Ja kuun lopulla Maijan pitäisi kerätä ne puuttuvat 2 pistettä AKC CH- arvoon. Santa Barbarassa on enemmän koiria ja pinnoja jaossa. Hauskaa on  pienessäkin porukassa tarkkailla tähtiä.