Jassoo, niin tytöt menee poikien ohi , tiedetään vanhastaan. Kyllä Röllikin lähellä oli inttiään lauantaina, mutta Maija heitti viikonloppuna komeamman keikan Santa Barbarassa. California Girl on nyt omalla tavallaan Miss Amerikka, kun tavoiteltu titteli tuli todeksi. Ivy on iloinen ja kaksinkerroin iloinen, kun Ingrid Lowen Aros Brave Brewster saavutti myös tarvittavat pisteet. Ystäviä he ovat skandinaavisen taustansa ja koirienpidon samanlaisten periaatteiden vuoksi. Ystäviä ovat myös koirat ja taitavat olla sukulaisiakin Krösakogens-linjalla. Jos oikein muistan toisen isoisänisä ja toisen isoisänäiti on sisko ja veli - siis isoisovanhemmat ovat täyssisarukset.Täytynee tarkistaa, siellä kun on noita punaisia sukulaisía enemmänkin.

Tässä keväinen pikkuäiti Maija poikansa Solborg Frodon kanssa kotipihallaan Atascaderossa Toro Creekin rannalla. Pitää olla kiitollinen sattumalta saadusta synttärilahjasta. Ei olisi Mami uskonut, kun 17 vuotta sitten poseerasi Eevan kannessa, että lapsenlapsenlapsi tämän vuoden elokuussa poseeraa ihan eri ympyröissä ja piirtelee suomalaisten jööttien historiaa USA:ssa. Mamin jälkeläinen  on USA:n eka Suomi-jöötti championi, kun rotu pääsi kennelklubin viralliseksi roduksi 27.6.Vähän mutta hyvää riittää meille.856343.jpgJa Mamiahan kiitän kaikesta mitä jöötit ovat tielleni tuoneet. Suurimmaksi osaksi ja enimmäkseen iloja , tunnustan.  Mutta opetuksia ja vastoinkäymisiä niinkuin oikeassa elämässä kuuluukin tulla, on myös kohdattu. Kiitos Mamille ja Cowboylle Bonzosta, Bonzolle ja Lotalle kiitos Onnista, Jännälle ja Onnille kiitos  Maijasta,Röllistä,Pipistä, Peukusta ja Harrista.

Kiitos Bonzolle ja Bamskelle Olesta, Jännälle ja Olelle kiitos Jullesta,Onnista ja Lilistä.

Mamia kaivataan taas, kun odotellaan hänen Bonzonlapsenlapsiaan kolmatta kertaa. Rollen ja Jännän liiton tulokset mönkivät vielä mamman unta häiriten turvallisimmassa mahdollisessa paikassa. Ekat lapset Mami ehti hoitamaankin, toiset myös tavata, mutta nyt meillä on taivaallinen isofammu suojelemassa seuraavia.856416.jpgMamin Batmanlapsen Nuuskun tapaamme keskiviikkona jakamassa Papan kanssa PR-hommia Laaksolla. Niiskuneidille lähetämme terkkuja ja kiva kun tavattiin erkkarissa toisen Antimos- muumi-perheen Pikku-Myyn jälkeläisiä. Kuvassa Mami on 11-vuotias, valvoo piharuohikolla Onnin ja Kasimirin leikkiä kesällä 2000. Ja samalla ruohikolla hän toimi ainoana häävieraana Onnin ja Jännän treffatessa tammen alla pentueen perustamispuuhissa 2004. Narttujeni kunniaksi vielä kuva Mamista ja Jännästä. Mami oli kuin äiti Ruotsintytölle ,joka tuli perheeseen joulun alla 2000. 857258.jpgNäitä tyttöjä Maija kantaa mukanaan meren ja mantereen tuolla puolen.