Niinhän  piti  laittaa tähän Ypäjän Suomenratsujen kuninkaallisten VIP-kutsusta kiitellen kuva Jaimesta, illansuussa Onnin ja Jullen ja  Hiljan ja mummin treffistä, Ypäjän ainoasta jööttiedustajasta nimeltä Lillan, Nadjasta uusissa emännäntöissä talllilla, jonka lantalan oven avatessa kuuluu surullisenkuuluisten pitbullien haukunta ja jotain muuta vielä. Mutta kun vuodatus.net päivittää, niin kuvien siirtoa pyydettiin välttämään.

Huomenna jos sitten kuvitellaan.

 Tänään saatiin vahvistus hotellista Ruotsin heinäkuun alun maailmannäyttelyn päiviksi.Jos nyt noin lähellä on mahdollisuus käväistä katsomassa oman rodun koiria, mennään ihmeessä. Kaikkihan tärkeät meille on Ruotsista tulleet. Viking ja Fiia, joiden tytär kantamamimme Lilli oli, Cowboy, jonka poikia ja tyttäriä ja lapsenlapsia vieläkin reippailee suomalaisessa jööttipopulaatiossa, Jännä, jonka poika Rölli teki historiaa olemalla ensimmäinen suomijöötti Cruftsissa ja jonka tytär Maija keekoili USA.n valioksi vauhdilla ja oli eka suomijöötti joka kutsuttiin Long Beachin Eukanuba erkkariin. Kaikista roduista on paikalla vain USA:n TOP 25. Onhan se ihan tarpeeksi show-amatööreille, joilla ei koskaan ole ollut kuohuviinipulloa näyttelykassissa suuren menestyksen toivossa. Otetaan elämä kevyesti ja tärkeintä että koirilla on eettisesti parhaat mahdolliset olot.

Herätä aamulla surutta, syödä hyvin ja säännöllisesti, leikkiä ja liikkua terveellisesti, tavata tuttuja ja saada uusia ystäviä, olla mittaamattoman tärkeä omana itsenään. Niin ja haukkua välillä vähän rodunomaisesti. Siinä meidän perheen koirien huoneentaulu.