Sattuipa niin mukavasti, että Tulikäpälän emäntä tuli sunnuntaina moikkaamaan pikkueläimiä ja hänellä oli kamera mukana ja saatiin heti paremmat kuvat jokaiikasta. Laitetaan ne tähän, vaikka isotyttö Tulatullanlaa olisi halunnut vielä päivän  odottaa. Toinen korva lerpattaa yhä ja muilla on pystykorvat. Mutta kyllä Lulun itsetunto lerppukorvan tämän kerran kestää, sillä tänään jos otettais kuvat, olísi hänkin Itäoinasjoentien Pystykorva Länsiuudellamaalla.

Tässä he ovat : Rollen ja Jännän viisikko viisi viikkoa- kuvat Milla Saari:

1022163.jpgAinoa Poika JIPIaieijipiaio opiskelemassa sormimerkkejä kumollaan olevan hedelmälaatikon päällä. Kaikki pääsevät jo kevyesti pikkuhypyllä laatikolle leikkimään pöytää. Ja viemään leluja sen päälle ja joskus vierittämään toinen toistaan sen päältä pois, kun  lelusta tulee kinaa.1022176.jpgTässä TilitaliTITTAn hetkeä ennenkuin hyppäsi samantien Millan luo ja  sai asiantuntijan ennustuksen agilitylahjakkuudesta. Tulee kuulemma omassa kodissa olemaan Peppi-Lotta jne, täällä tuntee nimen Titta, joka muistuttaa hevosajoista, kun Minkin kisaratsastaja Kim von Walzelilla oli karkeakarvainen kettuterrieri Titta.1022191.jpg Pepin laulun tyttö onkin meillä HOPSUlaheisula, aina ekana joka asiassa, myös Millan tuoman lelun tutkimisessa. Ei voitu antaa Tilitalitittanille tätä nimeä, sillä hän oli vauvasta saakka peikkotyttö valkoisine nenäviiruineen, josta ehkä pieni aavistuksen verran jää aikuiseen naamaan. 1022195.jpgIsotyttö Tulatullanlaa  on LULU ja tässähän voisi jo arvostella totutuin rotufraasein:  on pieni, on lättätassut, on lyhyt olkavarsi, taitaa olla leveä edestä ja mitä se yksi sanoikaan Merlinin korvista ? pehmeät nahat? Joko oot ottanut sen kuvan, hyppään kohta tai istahdan tähän.  Ihan  selvästi lupaava quality bitch - näyttelykoira! Tykkää olla kuin kukkavaasi pöydällä. Ystävällinen niinkuin rotuun kuuluu, rohkea ja reipas ja osaa jo haukkuakin. Johtajatyyppi, mamma opettaa kaiken ekana Lululle ja Lulusta tulee apuopettaja muille. Nähdään mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Lulua ei pidä kukaan kehistä poissa, hän jyrää.Toivotaan vaan että ne edelläkulkijat pitää jonkinlaista vauhtia, ettei mene kunnon matkaavoittava ravi harakoille. Se hänellä on jo nyt, kun mamma tulee pentukammariin ja kaikkien tekee mieli pikkudrinkkiä.1022218.jpgAmerikan tyttö AatuutilULLAa ei pidä kiirettä kameraa kohti. Pentukammarin "pöydällä" myös silitellään jokaista päivittäin ja Ulla valitsee sen asian myös kuvattavaksi. Hänellä on jo Youtuben tuutulauluesiintymisestään niin paljon kehuja takataskussa, että GoodGirl- tuntuu ihan jokapäiväiseltä Nyt pitää jo sanoa Gorgeous!SweetPuppy . Oman kodin äiti Suzanne osaa jo laulaa lulluttelulaulun suomeksi ja hyvin laulaakin. Kivaa sekin ,että  kun veli ja kolme siskoa lähtee maailmalle, Ulla jää lapsuuskotiin äidin ja isojen veljien kanssa vielä viikoksi ennen matkaa. Ja sillä viikolla hän pääsee mamman kanssa vanhustelukeikalle Nummelaan. Päätettiin aloittaa sekin ura jo synnyinmaassa, sillä se jatkuu sujuvasti  USAssa perheen poikakoira Jasperin tutuissa vierailupaikoissa.

Nopsaan kuluvat viikot, nyt ollaan pentulapsuuden puolenvälin toisella puolikkaalla.  Kaikki tuntevat kotinimensä ja jos tahtoo kaikkien tulevan  yhtäaikaa, tarvitsee vaan vinguttaa lelua tai maiskuttaa ruokailukutsua. Oma viili tehdään yöllälypsetystä homogenoimattomasta maidosta ja kermaviilistä, Rollen matte tuo taas suolatonta kutunjuustoa ja sitten on ne papanat ja puurot. Ihan  pieniä puruluita se Milla-täti toi ja niitä on kuljeteltu ja maiskuteltu. Rakkain jyrsimiseväs on kumminkin kivikovaksi kuivatettu reikäleipä, joka killuu narussa puisen tuolin alla. On kuin olisi jyrsijöitä talo täynnä, kun joskus kaikki on sen kimpussa. Oli meillä jyrsijäkin, talonmieshiiri, joka käveli matolla kuin kotonaan , koirien piti väistää. Meni taas yhtenä iltana tyhjään koirankuppiin katsomaan oliko jätetty mitään hänelle. Laitoin lautasen kupin päälle ja kannoin kutsumattoman vieraan pihalle. Alakuloisena  lähti mierolainen luiskaa alas, mutta onneksi ilta oli lämmin ja onhan täällä isompiakin taloja, joihin voi mennä töihin.

Nyt napataan matolääkettä ja sitten tilataan aika terveystarkastukseen,  sirutukseen ja passinhaltijoiksi myös halutaan. Parvorokotus otetaan ennenkuin mamman luota lähdetään. Elämä se on kuin silkkiä vaan ja  pian päästään kiusaamaan isojapoika. Niille on  jo tuotu nojatuoli tuvan puolelle,että pääsevät pois lattialta kun viisikko hyökkää tutustumaan . Pojat ei tykkää siitä,että joku tulee vatsan alle!