Nyt on torstai ja pakataan mamman aloittama iso puruluu, pentuaikojen tuoksuja sisältävät lelut ja villapaita, muutama tassukeksi ja muutama frolic, vähän rc-starteria, kuivaa ruisleipää, yksi pallo, siili, pikkutyyny ja ehkä jotain vielä. Kun Ulla eilen sai vielä käydä maitonapeilla koko päivän, ei mitään merkkiä siitä näy, että mammaa olisi ikävä. Lili kävi hakemassa illalla mamman Vantaalle lomalle, iso lelukoira lähti mantraleluksi mukaan. Näin 100% hoitoa sai Ulla yksityispentuna.1078991.jpg

Lentokassia on treenattu siitä asti, kun tultiin veikkaa viemästä, tuttihuikkaa on kokeiltu ja poikia kiusattu. Kyllä on tämä tyttö niin pikkuvanha, että matkalle lähtö tuntuu tosi helpolta. Valjaat on kivat, kaulapanta on ok ja on vielä kevyet kissanvaljaatkin opeteltu. Krokotiili ei pääse mukaan, sen päällä otettiin vaan passikuva muistoksi.1078998.jpgRuoka maittaa Ullalle ja niin kuuluu maittavan myös siskoille ja veljelle, se on hyvä tieto. Mammalla on Lilin verkkaripuku päällä, etteivät tisut tulehdu ja likaannu ulkoiluilla, sekin on hyvä uutinen, että mamma viihtyy. Tänään vaihdetaan kuulumiset ja huomenna sitten keskitytään lähtöön. Isoihin velipoikiin on ollut kiva pitää vähän enemmän kontaktia nyt kun mamma on poissa. Saila tuli eilen leikkimään ja nauramaan ja saatiin veikat samaan kuvaa, vaikka Rölli vieläkin  ujostaa pikkusiskoa.1079007.jpg Veikat jäävät kotiin talonmiehiksi ja naapurin Anita käy aamulla ja päivällä ruokkimassa ja pissattamassa ja naapurin Pinja  ja Janika ovat iltapäivä- ja iltahoitajat. Ullalle suunniteltu koulu- ja palvelutalokeikka jäävät Lulun hommiksi, kun hoppuja kasaantuikin ihmiselle tälle viikolle liikaa. Koiravisiitit pitää tehdä hyvällä ajalla eikä kiireellä ollenkaan.

Matkalle pitää lähteä myös kiireettä, mennä ajoissa lentokentälle, muistaa kaikki tarvittavat jutut laittaa laukkuihin. Ennenkaikkea matkalainen on valmisteltava hyvin. Tässä tyynenä lentokassinsa ovella AatuutilULLAa vakuuttaa, että  kaikki sujuu. Tällä kertaa hänellä on menolippu, edellisellä kerralla kolme vuotta sitten kaikki kolme veitikkaa olivat myös ihmisen paluulipulla. Silloin pennut matkustivat ruumassa boksissa, nyt Ulla tulee kassissa matkustamoon ja nukkuu jalkatilassa. Toivottavasti unta riittää hurinassa. Voidaan tietysti kävellä koneen vessaan ja ihminen vähän lulluttelee pikkumatkailijaa, kun lähdetään lentoon virkkuaikaan eli iltapäivällä. Aiotaan kyllä väsytellä Ullaa lähtöä odotellessa kun saa vielä olla kassista poissa. 1079029.jpg Tässä blogissa palataan asioihin joulukuussa itsenäisyyspäivän aikoihin ja katsotaan kuvista  miten  Ullasta tulee ja miten Maija on jenkkityttöjöötti.