jos se viikossa meni ohi, mutta oli se niin kivaa kun oli lunta! Ihmisen oli helpompi hoitaa kaksi kertaa päivässä tarhansiivous, kun  oli valoisampaa ja helppoa saalistaa kakat. Pepille sattui kiva lomaviikko, juoksua ja leikkiä siskojen kanssa ja syviä unia tassut vipattaen. Ulkona oli Ykkösveikka Julle ja sisällä Rölli. Leikkikuvia ei yritettykään ulkona pyydystää, odotellaan parempia lumivuoria. Mutta sisällä kun lepohetki oli parhaimmillaan, kuvattiin kyllä salaa isoveli ja pikkusiskot ison tyynyn tuntumassa.1205586.jpgMiten niin salaa,yksi kärppä on hereillä,  Peppi, joka kuuli kameran avautuessa pimpelipompelin. Rölli ja Julle ovat mainioita isojaveikkoja, äiti on päässyt aika helpolla trion pyörityksestä. ´Veljillä on  esi-isiensä sosiaalinen ja kiltti ote lapsukaisiin. Sekä Cowboy että Bonzo olivat alusta alkaen lastensa kanssa hyvät kaverit ja kärsivälliset opettajat.

Kun leikitään, leikitään aika lapsellisesti. Juonitella ei ollenkaan, ollaan reiluja ja mukavia veikkoja.

1205648.jpgIhminen vaan on hiukan juonitellut. Kun kengät lähtivät kummalla tavalla yksin kävelemään, kenkähyllyn ala-asteelle kerääntyikin koko joukko luvallista kannettavaa. Pyörällisen pikkupöydän alakerrassa oli lehtiä ja pöytäliinoja, niidenkin tilalle tuli omia leluja. Ei tarvinnut kytätä eikä kieltää ketään. Jännien juttujen osoitteet säilyivät samoina ja siirtoliikenne jatkui luvallisilla tavaroilla.1205758.jpgVinkuvia leluja ei vinguteltu liikaa, ammu ja heppa yleensä ääntelivät vain , kun jäivät leikissä jonkun alle. Hassunkurisin leikkikalu tytöillä on karatevyö, jota voi retuuttaa ja jolla voi retuuttaa toisiaan. Vahvaa turvallista leveätä kangasta , jota ei saa viedä píhalle vaikka mieli tekisi. Kiva ohjelmanumero on myös kova ruisleipä!jota narskuteltiin Jullen kanssa1205899.jpgkilpaa. Rölli ei ole niin suuri fani, mutta äiti narskuttelee myös mielellään. Kai te nyt kaikki huomaatte,että isi Ron Ronaldon kunniaksi meillä on eteisessä jalkapallokenttämatto. Pallovillejä emme kumminkaan kukaan ole, Julle joskus yrittää ulkona kantaa pikkumyypalloa juoksuleikeissä mukana, mutta ei se sytytä pikkusiskoja ollenkaan.

Matkailu kyllä sytyttää ja perjantaina päästiinkin taas reissuun. Airi tuli kyytimään Vihdin kirkolle kunnanlääkärin vastaanotolle rokotuksille.  Pikkulikoille tulisi uusinnat ja rabiesrokotus ja isoveli Röllin uusintarokotukset voitiin ottaa samalla kerralla. Vaaka oli hauska ja tytöt painoivat yhteensä parikymmentä kiloa, isoveli oli 16, aikuinen uros. Vaa´alla naposteltiin vähän koulutusnameja, sillä niitä oli tietysti mukana. Oli viisasta kokeilla kotona opittuja juttuja vieraassa paikassa, nenätöitä klikkerikatkaisijallamme, kun tohtori teki paperitöitä ja loihti tytöille passit. Ne voi saada vasta kun rabiespiikki on saatu. Kyllä olivat tylleröt ollakseen kun lähtivät kotiin EU-Pet Passportit arvopaperisalkussaan.1206015.jpg

Ja sitten lauantaina Peppi haettiin kotiin maalle jatkamaan kasvua ja komistumista ja onneksi isoveli Onni ehtii tulemaan omalle lomalleen juuri oikealla hetkellä. Saatiin hännät tapaamaan toisensa.Trio Tylleröt tässä kumminkin mamman kanssa perhepotretissa .1206074.jpgKyllä koirapullerot muuttuivat leideiksi ihan hurjan nopsaa tahtia, nämähän tylleröt on vasta 4kk ja ihan  koirannäköisiä.

Todentotta neljän viikon päästä voi mennä jo ensimmäiseen näyttelyyn, eiköhän laiteta ilmoittautumiset menemään..