Hevosadressissa tänäaamuna 19696 allekirjoitusta ja pieni päivitys koirablogiin, kun on oikein aihetta. Käytiin suhrudiagnooseissa porukalla ja saatiin viikinkikoirille nykyajan laitteilla pigmettilöydöksiä. Huvittava yhteensattuma, että oma diagnoosini MS on myös viikinkilähtöistä, oikea rotu kuin sattuman kautta. Kuvanporukasta vain pienemmät jäi kotiin, sillä niiden silmiin ei edes Vanhapelto vaivaudu kurkkimaan. 1229010.jpgSama kikka, namilla katras verannan luiskan alkuun että saadaan samaan kuvaan. Lili tuli leikkimään sunnuntaina ja jäikin sitten tieteen vuoksi vielä maanantaiksi. Jännän jälkeläisistä on  peilailtu lähes 100% ja suhrulta näyttää kaksi ekaa pentuetta. Rodulle tyypillisiä pigmenttimuutoksia löytyi .

 2004 pentueesta Konnunkodon Ascar Aasan kanssa Taikurimerlin sai nyt J(öötti)175 -merkinnän .USA:n Maijapoppasen  uusin testi ja Onnenpoikaluckyn (Pippi) kauan sitten tehty tulkittiin amerikkalaisen käytännön mukaan,  muutoksia on niilläkin. Testattu 3/4, kaikilla häikkää.

2006 pentueesta Curragh´s Celtae Sucelluksen kanssa testasimme nyt kaikki 3/3- pojilla Olledolledoff ja Onnimannimax, epäily muutoksista ja Lili Bentententen kirkas.

Ei voi enempää testata, Harripotteria ei enää ole, Ascar Aasaa ei enää ole, Turun pojalle Peukulle ja Jännän siskontytölle Lavalle voisi tietysti hankkia virallisen tiedon, mutta ehkä keskitymme odottamaan 

2007 pentueen tyttöjen ja pojan kasvamista testausikään. Ei kai kukaan ole 100% kasvattien peilauksissa yltänyt. Tähän mennessa Jännän 6/7 on aika reipas suoritus, lienee ennätys, varsinkin kun 3 uroksista on kastroitu ja toinen kahdesta tyttärestä steriloitu. Mielenkiintoinen harrastus tämä jöötti, hevosilla ja vuohilla ei ollut  mitään näin mikroskooppisen tarkkaa tutkittavaa.1229080.jpg

Kuvitukseksi tähän päivään hauska yksityiskohta meren takaa. Kun Umanoma Aatuutilullaa vietiin AKC-rekisteriin, sinne piti lähettää seisomakuvat sivusta ja edestä. Koskee kai vain tuontikoiria? Hyvän koirakuvaajan kanssa asiasta meilailtiin, hän kysäisi, miten erilaiset passikuvat saisi 8 labradorinpennusta? 1229085.jpgPidetään peukkuja uusille pennuille, tutkimattomat ovat J175-suhrun tiet, vaikka kuinka tutkitaan. Munkinmäkeen löydettiin hyvin Nallenevan pudottelemia nameja nuuhkimalla. Ja Onnimanni luovutti vielä Lohen pankkiin vertakin, kunnon tallimies lähtee kaikkiin talkoisiin, mihin muut jo ovat osallistuneet.

Ihanaa kun eilen Kirkkonummen reissumme aikana Vihdissä tulikin LUNTA. Tässä nyt lämmitetään ensin taloa ja sitten palataan EU-eläinkuljetusdirektiivin sudenkuoppien listaamiseen.

Kiitos kaikille tutuille,joitten nimet vilisee tuolla adressimme tuhansien joukossa. Totta, luen kyllä joka päivä kaikki uudet  läpi, vain kaksi mielestään vitsikästä henkilöä on laittanut pilailunimen.  Listan aloittaja Minna on päivät töissä ja illan meilipalaverissamme  saa tiedon myös näistä harvoista häiriköistä ja poistaa ne hellästi.