Saatiin vähän lunta siistimään maisemaa ja kesänaapurit mukaan Lulun luoksetuloharjoituksiin. Porukka taivalsi naapurin talon takapihalle, kun oli saatu tehtävä tehdä sinne jälkiä ja valvoa pupujussien leireilyä.1406452.jpgMammalla oli paidan päällä vielä pikkunuttu, tuotu Lappeenrannan  2002 pääsiäisnäyttelystä, jossa käytiin Kasimirin kanssa serttiä hakemassa. Muut eivät nuttuja kaipaa, sillä pakkasta oli vain pikkuisen alle nollan. Lulu sai harjoitella luoksetuloa tai viestiä poikien luota mammalle ja takaisin. Keinujen luota jalkapallomaalille ja päinvastoin. Hyvin meni ja namipalkat oli tarjolla matkan molemmissa päissä. 1406475.jpgTehtiin jälkiä niinkuin oli luvattu ja tiellä kuljettiin vielä joukkueina eri suuntiin, pojat mettäkulmalle ja tytöt moikkaamaan Tyttiä.1406499.jpg

Lululle tuli toinenkin harjoitus, kun iltapäivällä pääsi kesyttämään Antonia, hyvin taitavasti ja varovasti.

1406478.jpgSillä on suuri suu, arvioi poika vähän varoen,1406480.jpg mutta pian hän uskaltaa pikkuisin halata Lulua,1406481.jpglopulta ollaan kuin oltais oltu tutut jo kauan.

Anton talutti Lulua huoneesta toiseen ja Lulu seurasi mielellään matalaa isäntäänsä. Oli jännittävä päivä molemmilla! Kotiintultua Lulu sai veljien kanssa verannalle jyrsimisluut, kun päivä vielä oli nätti ja mamma siirtyi sisälle oman luujuhlan  viettoon.1406490.jpgEikö vaan ole pikkusisko tuhtityttö, kun 6kk iässä vetää vertoja ISOILLE veljilleen. Toivotaan ettei ihan amazoniksi, vaan  mielellään saa kasvaa normaalikokoiseksi nartuksi, jonka kantti kestää maailmanmenon ja luonne on mieluusti  kooste tutuista mamin, cowboyn ja bonzon piirteistä höystettynä jännän ja rollen parhailla puolilla. Jos vielä sattuu olemaan klassinen kaunotar, niin lupaamme ihailla muttei syvästi ihmetellä. Tärkeintä on tuttujen esivanhempien geenistöstä ihastuttava luonne ja pitkä ikä.