Lulu teki vaikutuksen Ikiliikkujan kennelin emäntään Elise Lehtiseen, kun hän istui lähellä ja näki miten Lulu seurasi ryhmäkehiä ennen omaamme. Saimme tervehdyksenä hurmaavasta Eddiestä tämän haastavan kuvan, pentunäyttelystä Eddiekin on aloittanut..1347314.jpg

Ikiliikkujan Eddie of Voyage oli Long Beachillä joulukuussa Suomesta kutsuttuna samassa showssa kuin Lulun isosisko Maijapoppanen USAsta kutsuttuna. Tapasimme siellä, kun maailmanmies Suomipoika esiintyi  juhlakehässä upouuden suomenlipun kanssa . "Vuoden astiasto" mahtuu juuri ja juuri pöydälle, kun Tähti itse esiintyy kukkana kaiken kimalluksen keskellä. On arvokasta tutustua todellisiin eliittikasvattajiin, jotka ovat tuoneet kehiin tämmöisiä sankareita vaikka kuinka monta vuosien mittaan.

Pentusammarityttö, sunnuntaina kakkonen viitosryhmässä, oli Ikiliikkujan Treasureo´rocky,  USA.sta lainatun Polar Mist Royal Crown Colan ja Ikiliikkujan Tyler of Voyagen tytär. Olihan se historiallista Lulun saada ensin käytöskehut ja sitten tepastella Ikiliikkujan valkoisen aarteen kannoilla isossa kehässä.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

Iloisia uutisia oli muista tutuista Kuunsirpin Marillakin, paljon tervuja kehässä, roppia ja vsptä ja kasvattajaroppi. Lulun velipoika Jipi on käynyt Kuunsirpin aidatulla kentällä leikkimässä näiden pitkäjalkaisempien veijareiden kanssa. Täytyy mennä sinne joskus porukalla niinkuin aikanaan mentiin Hölsön pihatarhan  agitreeneihin, Piika, Bonzo, Cowboy ja Lilli. Sieltä on hauskoja muistoja, kun Piika meni kilpailemaan Marin kanssa ja oli sitä mieltä, että tietysti lainakoira nukkuu lainaohjaajan kainalossa. Iloinen kaksikko voitti sekä luokkansa että yleisön suosikin tittelin näin aurinkoisissa tunnelmissa. Siitä kauan on,1347595.jpgmutta unohdu ei koskaan.