kuvilla ja on kyllä näistä pennuista eniten Krösaskogens tyttö, muistuttaa kovin paljon isosisko Maijaa ja samalla isosisänisää COWBOYta. Marraskuun lopulla viime vuonna Ulla treenasi lentokotiaan ... Ja vei Atlantin taakse odotetun pakkauksen jööttigeenejä. Ikää 8 viikkoa. Sievässä paketissa mukana Ruotsista1079029.jpg1991 Suomeen muuttanut

1445552.jpg isoisänisä Cowboy, kuvassa 11 kk. Hurmuripoika jokaiselta ominaisuudeltaan, Ullan isän Rollen isän Bonzon isä. Kiitos Rollelle tämän habituksen siirtämisestä uudelle sukupolvelle.  Katsotaan uutta kuvaa Umanoma Aatuutilullaa,6kk. Kyllä hymyilyttää  Aboa Vetus-museokoiramme maailmanvalloitus, jälkeläisten jälkeläiset meren takana rodun ambassadööreinä Suomesta.

Hauskaa1445558.jpgon luvassa, kun tämä tyttö haastaa isosiskon kauneuskilpailuin jo ens viikonloppuna  perhepiirissä  Maijan kotifarmilla Atascaderossa, Toro Creek kanjonissa. Sieltä Solborg-koiraperheen kokouksesta me sitten odotellaan innolla kuvia, siellä on KESÄ!

Myös Onni sijoitti Cowboy-geenit hyvin Maijaan, joka  muiden Krösaskogens-linjaisten usa-jööttien kanssa kuuluu rodun ensimmäisiin AKC Championien ryhmään. Maija on kuvassa 11kk ja melkein tekee mieli naurahtaa:1445587.jpg Wilsonit halusivat Maijalta tytön ja kun Maija teki vaan poikia, Jännä riensi apuun. Ei Maija voisi enempää omanlaistaan tyttöä saada aikaan kuin pikkusisko on. Maailma on niin pieni, mutta koskaan ei olisi Umanoman kantapari Lilli ja Cowboy kuvitellut nimiään USA:n kauniitten jööttityttöjen rekkariin.