Tänään Lulu lähti kouluun ja pyysi mukaan ystävänsä aputassu Vantun. Visiitti sopi hyvin, sillä tänään oli  paralympialaisten teemapäivä. Oikeastaan mentiin kiittämään Oinasjoen koulun lapsia hienoista piirustuksista vammaisneuvoston keväällä järjestettyyn tapahtumaan. Vietiin kaikille karkkia, sillä Lulu täytti tänään 8kk. Ja hankittiin nimmari taiteilijalta, jonka työn ratsastaja Outi Lindroos halusi kehystää kotiinsa. Outin tavoite on Lontoon paralympialaiset 2012 ja me kannustamme ja lobbaamme sitä pyrkimystä koko porukka.

Koulukuvassa eivät ole kaikki, ruokailussa on vielä iso joukko.1578059.jpgYksilölajina Lululla oli taas opettaa halukkaat lapset taluttamaan pientä koiraa joka kuuntelee sanoja. Oli meillä myös canicrossvyö mukana ja muutama poika sai kokeilla sitäkin, kukaties Oinasjoen koululla kasvaakin pari koirajuoksun tai hiihdon nopsajalkaa, kun pääsivät maistamaan lajia.1578062.jpgOn juuri tultu pysäkille, jota merkkaa oma kassi, pysähdyksen jälkeen matka jatkuu ja sitten päästään haliohjelmaan. Vantulta riisutaan valjaat ja silloin saa työkoiraakin halata ja paijata.1578072.jpg Kyllä Vanttu nauttikin, sillä se tietää hyvin tarkkaan työvaljaitten vaatimukset eikä jutustele koirien tai ihmisten kanssa lainkaan työpuku päällä.

Kiva oli aurinkoinen päivä ja mukavat lapset kuten omalla koululla aina. Ovathan he Jännän ja Röllin ja Jullen tuttuja ja ne jotka ykköskakkosina Mamille lauloivat 17vuotispäivänä "minun ystäväni on kuin villasukka" ovat jo kolmosella ja nelosella.

Koulu loppuu ja kesä alkaa, se on totta. Omppupuukin sen tietää. Vähän päästään nyt tasoihin pohjoisten ystävien kanssa,1578088.jpg heillä kun oli kivasti valkoista silloin kun piti olla talvi....

PS. saatiin kiva kirje tänään Eviralta. Lulun rabies tiiterit riittää ja Stockholm WDS matkalle siis kaikki tarpeellinen OK. Kivaa mennä katsomaan jööttiruuhkaa ja kaukaisia sukulaisiakin hauska tavata.