NO JO TULI KESÄ MEILLEKIN

viisainta katsoa lumikuvaa merliinin toiselta talvelta niin vähän ajatukset viilentyy. Voi kuinka pikkuinen 1762307.jpg poika hän olikaan, kun tähän nykyiseen mittaan vertaa! Mutta vasta nelivuotiainahan meidän rodun poikien pitääkin olla miehen näköisiä.

 Nyt on puuhailtu : keitetty sulaneet pakasteet, laitettu  evakossa olleitten kanssa uuteen ja koirille viritetty rusettikaappi. Otetaan kuva joskus, cd-kaappi johon voi mytätä hyllyt täys niin on kivat värit lasioven takana. Edelliset sukupolvet ei sure vaikka heidän koristeensa asuvat pärekorissa ja useimmat niistä päässeet jo maailman kiertolaisiksi, varsinkin antiikkipinkit, joissa on kennelliiton pystykorvat-vaakuna. Päätin myös Kuka--kukinon-päivityksissä ottaa harrastukseksi valokuvauksen rinnalle "umanomat jöötit", huvin vuoksi. Ja pitkään toteutustaan odottanut Youtube-uutuus on myös saatu videolle.

Eilen tehtiin Markon kanssa Karkkilan takana kvstablesin ranchillä youtubeen matsku hevostenpuolesta- laululle, jonka Eeva Kilven sanoin trad-musiikiin esitti Kari Vepsä naapurin Sailan pidellessä hellästi komeata Jyminää kuuntelijan paikalla.1762336.jpg-

Kolmannella otolla meni hyvin, ekalla treenattiin ja toisella Jyminä alkoi hoitaa Karin soittokättä niin että nauru tuli ja sitten kolmas sujui tyynesti laulun fiilisten mukaan. Kerron sitten milloin laulun löytää netistä, kun Björs palautta kameran sitä lainaneelle  Bergrothin perheelle ja siellä guru siirtää parhaan otoksen paikalleen.