Melkein yhtä fiiniä fiilistä tässä kuin Lulun kummitäti Maikku koirineen uudessa Koirat-lehdessä. Me ollaankin oikeastaaa Maikun ikiomassa studiossa, jossa otettiin muotokuvia koirista vähän aika asitten. Ollaan siis lisähuoneen lattialla, johon ei vielä ole taiottu seiniä eikä kattoa...

Saila, Vilma ja Camilla, Lulu, Lili ja Jännä huilivat reippaan kävelyn päätteeksi.

Tehtiin illan viiletessä vähän erilainen retki, jonka päämäärä oli tervehdyskäynti Mamin ja Piikalikan ja Papan puutarhaan. Mamin äitienpäiväruusu kukki ties monettako kertaa tänä kesänä  ja onneksi ruohikosta on säästetty luonnonkasvien kumpareet, joitten  varjossa istutetut kasvit jaksavat helteellä.

Koululaisten kesä loppuu, koulun  alkamispäivät ovat kaikilla ihan kahden viikon päässä! Tämmösiiä kivoja muistoja voi kerätä vielä talteen.1780791.jpgOikeastaan juhlittiin myös jaffalla  Sailan rauhallista ja taitavaa esiintymistä Hevoslaulu-videolla, joka pian nähdään youtubessa. Nyt pakkaillaan kamppeet kuntoon, Lili lähtee omaa perhettä hoitamaan, Pinja tulee poikia hoitamaan ja corgiherrat Aku ja Roope noutavat aamusella kuudelta Jännän ja Lulun ja emännän Kuopioon kylpylälomalle. Koirilla on ohjelmassa pieniä show-ulkoiluja raviradalla, majapaikassa emäntä nauttii intialaisesta päänhieronnasta ja lilluttelusta lämpimässä vedessä. Toivotaan näyttelyihin inhimillisiä kelejä, ne on koirillekin parasta. Poutaa pilvillä, kiitos Kuopio! Show-apurimme  4-H-dogsitteri Seijan tapaamme heti perjantaina, Lulu ja Jännä pääsevät tutustumaan savonmurteen saloihin.