Ollaan harjoiteltu emännän jalat väsyksiin parikulkua. Julle ja Peppi aloittivat vasta kun Peppi tuli sunnuntaina, Merliini ja Lulu ovat treenanneet aiemmin. Hännät pysyvät hyvin tahdissa mutta pysähtymistä ripirinnan tulee vielä treenata.

Tässä potrettia hännistä :1817354.jpgJa samat veijarit "maikun studiossa" jossa on kuljettu pientä ympyrää. Kyllä molemmat tajuavat, että tässä on joku tarkoitus, ettei tämä nyt krumeluuria krumeeluurin vuoksi olekaan. Jospa taidosta on piankin hyötyä.1817371.jpgPeppi viuhtoo hännällä ja tahtoo kiiruusti palkan. Julle on aikuisempi ja osaa odottaa tyynesti. Tämä sisko ja sen veli ovat hyvin samanoloiset, iloiset ja kevyet ja värikin on aika lailla samaa sävyä. Töpöjen valjakossa on harmaa Lulu ja punaruskea Merliini, vanttera sisko ja sen komea veli.1817389.jpgNäitä kuvia pitää ottaa aina silloin tällöin suoraan päältäpäin, niin tietää onko vyötärö hyvin tallella. Molemmilla on juuri sopiva linjakkuus, jöötti ei ole paksukaisena eikä liioin liian laihana kaunis koira. Telkkarissa juuri nyt moneen kertaan kauneuskirurgin käsittelemä kiinalainen kaima Lulu kertoo että kaikkihan tietävät , että kasvot ovat pyöreänä kauniit, miten sattuikin. Ja sitten "Ihmisten Luoma Kaunis" itkee kuin vauva, kun kauneutta sorkitaan. Häneltä on leikattu myös "kaulapanta".Iik!

Me ei tarvita mitään ihmisenluomaa kauneutta, luomuna mennään ja tullaan ja ollaan kaikkein kauneimpia. Joskus harvoin on otettava yksi kylpy. Semmoiseen on pyrkimässä tässä kuvassa postilaatikolta tullessa myös tarkkojen katseiden kohde Sammakko,1817440.jpg joita vasta nyt sateiden tultua näkee sekä tiellä että pihamailla. Kaunotaräiti Jännä pääsee vuorollaan kuvauttamaan itsensä koiramäen huipulla. Mäki ei ole ihan vielä toimiva, kasveja on siirretty ennen sateita ja kaikki aikansa palvelleet matot on tuotu juoksumäen rinteitä peittämään. Mamma täyttää lokakuun 20. komeat 8 vuotta, tuskin hän enää hurjasti jumppamäkeä treenaa. Pujottelut tahtoo kyllä tehdä päivittäin ,että säilyy rytmi ja sulavuus askelissa.1817542.jpg

Kaikki siskot ja veljet lähettivät emännän iltapäivällä Myrsky-elokuvan koiria katsomaan ja hyvä filmi se oli, takuulla tulee olemaan maailmanmenestys. 1817511.jpgKummitytöt Janette ja Anais ihailivat tietysti leffan jälkeen Muru-pääosan esittäjää yhtä paljon kuin tähdeksi noussutta koiraa tietämättä että koiran roolissa oli tosipaljon eri yksilöitä. Mutta filmi oli  hyvin tehty ja koiranrooli vaativa. Lajin edustajia oli paikalla ja ne ottivat yleisön sydämellisesti vastaan.1817523.jpgKaunis oli iltapäivä, ihan aurinkoinen. Mutta olipa hyvä hyvä että paritreenit oli aamupäivällä, sillä illanpuolella ei ehditty muuta kuin sadetta kuuntelemaan.