Kuinka sattuikaan, tänään oli neljän jööttitytön iskujoukko Uudenmaan etsijäkoirat ry.n mätsärikassaa kartuttamassa. Kadonneen koiran etsintä ON maailman tärkein asia, jonka vuoksi on hyvä kantaa kortta kekoon tilaisuuden tullen. Tilda (oik) oli korvannostokurssilla, ja niinkuin Kivenlahden Julkkis Nekkukin,  lähes kotinurkilla showaamassa. Siskokset Titta ja Lulu  tulivat lapsi&koira-kehään  Tuulin ja Inkan kanssa flunssan päättymisen kunniaksi. Sitä tuntee itsensä massakasvattajaksi, kun umanomaa on kaksi, cimillaa1866056.jpgja fennicaa yksi.Tildalle annettiin pieni ja tehokas KORVATPYSTYYN-treeni, sillä hän on meidän  Onnin,Olledollen ja Lilin serkku Hollannin mummun kautta. Pian siskokset ja siskokset olivat käyneet kehässään ja sitten Lulu ja Titta vielä pienten koirien pentujen kehässä, punainen ja sininen sisko. Tosi hienoa, että Titta olikin tämän päivän rusettityttö! Kiva saada taas kaunis rusetti, Titan tytöt suunnittelevat jo palkintokaappia punaiselle neitikoiralleen, sinisten kolmoselle. Viiden sertin ja neljän ropin Lulusta tänään kävi just niinkuin piti, sisko voikin saada rusettinsa vain mätsäreistä ja tokosta ja tanssikisoista. Hampaita on sopivasti, mutta purennassa toivomisen varaa.

Kun Tilda menestyi pystykorva-kurssilla, lähetettiin oma emäntä pois näkyvistä ja kurssia laajennettiin kehänkiertämiseen. Tilda oli hyvä oppilas, haukahti muutaman kerran, pyrki kyllä muttei sännännyt emäntänsä perään. Kulki korvat pystyssä ja reippaasti, seisoi kauniisti, tarjosi myös maahanmenoa ja istumista ja komensi tassulla lisää namia. Frolicit ja salmon minibones maistui kyllä. Tilda kyllä venkoili hampaitten katsomisessa, mutta muuten oli pöydällä iisisti. Kiva kokemus ja hauskaa olla mukana kokeilemassa, kulkeeko koira vieraskoreasti paremmin lainataluttajan kanssa. Mätsärin siniset ja punaiset merkit olivat todella taloudellisesti valittua ohutta pakettien rusettinauhaa, punaisella koristeltiin sekä Tilda että Nekku. Nekku pääsikin rusetille, mutta myös Tilda saa kehut. Hän pärjäsi lainassa erinomaisesti ja kun on pian menossa jalostustarkastukseen, oli hyvä juuri nyt harjoitella vieraitten käsittelyä.

Hyvällä säällä hyvällä tuulella tässä  kaksi keltaisen rusetin tyttöä, Minnan Titta ja ja Jennan Nekku.1866165.jpg Rusetti- ja Sivukuvia  voi ottaa monella tavalla, tässä koiradaamien profiilit ja emäntien hymyt. Nekkua vaan ei naurata, vaikka on juuri saanut kuulla, että hänen kuvansa ja urheilusuorituksensa julkaistaan ASB:n MM-numerossa. Toivotaan ja peukutetaan, että siellä on myös yksi tosikisajöötti.